PLATA, LIVRARE & RETUR

1. PLATA

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.

Plata se poate face:

•             in numerar, la livrare (sistem ramburs);

•             online, prin card. Procesatorul nostru de plati este STRIPE;

•             prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al S.C. WERCOSTI  SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

2. LIVRARE

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 4-5 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

•             Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.

•             Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Pret transport:

•             Transport GRATUIT pentu comenzi peste 1000 Lei

•             Pentru comenzi sub 1000 Lei, valoarea transportului este de 19 lei inclusiv TVA.

3. SCHIMBUL DE PRODUSE SI RETURUL

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Clientii ale caror comenzi au valori mai mari de 1000 lei si aleg optiunea de a schimba un produs, beneficiaza de un retur gratuit pentru produsul returnat si o livrare gratuita pentru produsul inlocuit. Daca pentru o comanda se vor inregistra doua sau mai multe schimburi de produs, incepand cu cel de-al doilea schimb taxa de transport tur – retur este de 19 lei.

Pentru comenzile cu valori mai mici de 1000 lei, taxa de transport tur – retur pentru produsul inlocuit este de 19 lei.

Clientii care aleg optiunea de returnare a contravalorii produsului/produselor, vor beneficia de o taxa de retur preferentiala de 25 lei, taxa ce va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.

ATENTIE !!! Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul.

a. Conditii de retur:

– Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare, trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata expeditiei la DESTINATAR.

– Completati formularul de retur si puneti-l in cutie alaturi de factura si produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati formularul. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.

– Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

b. Optiuni de returnare:

– Prin completarea FORMULARULUI DE RETUR (click aici) si adaugarea acestuia in coletul cu produsul returnat.  In cazul in care nu dispuneti de o imprimanta, salvati formularul de retur pe calculator, completati campurile necesare, salvati apoi cu datele inserate si expediati-l pe adresa contact@buticulmeu.ro. Trimiterea formularului de retur pe email se face inaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

c. Cum se procedeaza:

Returnati produsele insotite de factura si de formularul de retur:

– GRATUIT,  prin firma de curierat CARGUS  daca optati pentru schimbarea produsului  (marime, culoare sau schimbul cu alt produs distinct), pentru comenzile cu o valoare de minim 1000 lei. Pentru comenzile cu valori mai mici de 1000 lei, taxa de transport tur – retur este de 19 lei.

– Tarif preferential 10 lei, prin firma de curierat CARGUS pentru clientii care doresc returnarea contravalorii produsului. La ridicarea coletului, specificati ca metoda de plata: PLATA LA DESTINATAR, TARIF WERCOSTI . Contravaloarea transportului va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra. Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul.

– prin orice alta firma de curierat, cu PLATA LA EXPEDITOR.

Adresa la care se trimite coletul retur este: WERCOSTI  SRL, str. Savinesti, sector 4, Bucuresti 

Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 24H (zi lucratoare) .

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa contact@buticulmeu.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de WERCOSTI .