1. CONTUL MEU

Care sunt avantajele crearii unui cont?

Crearea unui cont in buticulmeu.ro permite trimiterea comenzilor cat si abonarea la newsletter, ce informeaza asupra noutatilor si promotiilor prezente pe site-ul buticulmeu.ro .

Sectiunea „Contul meu” ofera o evidenta a datelor inregistrate.

2. PRODUSE

Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA (19%), preturi care pot fi supuse diverselor reduceri sau promotii. Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare.

WERCOSTI isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului. Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre WERCOSTI a comenzii.

Pot schimba un produs primit printr-o comanda online?

Produsul poate fi inlocuit de catre WERCOSTI , printr-o notificare pe adresa de e-mail comenzi@buticulmeu.ro pentru a incepe procedura de retur si inlocuire.

3. COMANDA

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii si a culorii dorite, produsul poate fi adaugat in cos prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

Dupa adaugarea tuturor produselor dorite in cosul de cumparaturi, apasati butonul “Continua cu finalizarea”. Ulterior veti fi redirectionat catre pagina de logare in cont unde va puteti crea cont nou sau intra in contul deja creat.

Dupa logare in cont, produsele din cosul de cumparaturi si pretul final pot fi vizualizate in josul paginii (https:// buticulmeu.ro/cos). Abia dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru „Termeni si conditii”, comanda este trimisa la noi prin apasarea butonului ”Trimite comanda”.

Daca ati ales sa faceti plata cu cardul, este necesar sa furnizati datele solicitate de procesatorul de plati electronice prin card bancar MobilPay agreat de WERCOSTI, care opereaza ca portal securizat de plati.

Cum se foloseste un cupon de reducere?

In partea de jos a paginii „Cos cumparaturi” (https://buticulmeu.ro/cos) gasiti casuta in care trebuie sa tastati codul cuponului de reducere.

Reducerea se aplica automat dupa adaugarea codului corect. Apoi finalizati comanda apasand butonul “Trimite comanda”.

Pot modifica comanda trimisa?

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor. Pentru adaugarea unor produse noi va rugam sa trimiteti o noua comanda.

Daca comanda a fost plasata, puteti  modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisa la adresa de e-mail comenzi@buticulmeu.ro.

Anularea comenzii

Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa de e-mail comenzi@buticulmeu.ro, in primele 2 ore de la plasarea comenzii. In cazul anularii comenzii dupa ce aceasta a fost livrata, costurile de transport vor fi retinute din plata facuta initial.

Plata comenzii

Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata numerar la livrarea coletului (ramburs), prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat.

2. Plata online prin card. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Aceste tranzactii sunt efectuate in conditii de siguranta deplina, in parteneriat cu operatorul MobilPay. Mai multe detalii despre acest serviciu, puteti gasi pe www.mobilpay.ro.

3. Plata prin transfer bancar. Puteti plati prin ordin de plata sau transfer bancar (internet banking) in contul nostru. Specificati la detalii plata numarul comenzii dvs, pe care o gasiti in e-mail-ul de confirmare a inregistrarii comenzii.

4. LIVRARE

Prin ce companie de curierat se face livrarea comenzii?

Livrarea produselor WERCOSTI se face prin firme de curierat rapid. Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in comanda trimisa.

La momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii, a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa anuntati de urgenta departamentul de relatii cu clientii printr-un e-mail la adresa comenzi@buticulmeu.ro.

Dupa doua incercari de livrare nereusite efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda va fi considerata anulata si va fi returnata catre sediul WERCOSTI .

In cat timp ajunge comanda?

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 1 – 2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda curierat rapid.

Sambata, duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Echipa WERCOSTI  va sta la dispozitie in situatia intarzierii coletelor, la adresa de e-mail comenzi@buticulmeu.ro. Inainte de a reclama intarzieri, va rugam sa verificati mai intai daca nu ati primit o avizare de la firma de curierat. In situatia in care avizarea exista, va rugam sa contactati firma de curierat pentru o noua livrare.

Nu in ultimul rand, va rugam sa verificati daca s-a emis un comunicat oficial pe site sau pe pagina Facebook WERCOSTI , care sa vizeze intarzieri de livrare.

Care este costul transportului?

Comenzile cu o valoare mai mare de 199 de lei beneficiaza de transport gratuit in Romania.

Pret fix de 19 lei – pentru comenzi cu o valoare mai mica de 199 lei

Ce fac daca am primit un produs defect?

Va rugam sa ne contactati la comenzi@buticulmeu.ro in termen de 24-48 de ore de la livrarea colectului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de catre noi.

Ce fac daca am primit un produs a carui marime nu corespunde cu cea comandata?

Va rugam sa ne contactati la comenzi@buticulmeu.ro intr-un termen de 24-48 de ore de la livrarea coletului, pentru a remedia aceasta problema.

In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii, iar transportul produsului va fi suportat de catre noi.

5. SCHIMB DE PRODUS SI RETUR

In cat timp pot returna un produs?

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale WERCOSTI si factura in original sau copie, pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.

Cum fac un retur?

Este foarte usor! Aveti la dispozitie 2 modalitati de retur:

1. Prin completarea  FORMULARULUI DE RETUR si adaugarea acestuia in coletul cu produsul returnat.

In cazul in care nu dispuneti de o imprimanta, salvati formularul de retur pe calculator, completati campurile necesare, salvati apoi cu datele inserate si expediati-l pe adresa comenzi@buticulmeu.ro. Trimiterea formularului de retur pe e-mail se face inaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

Selectati adresa la care doriti sa va trimitem produsul inlocuit si apoi produsul. Va rugam sa ne completati motivul returului, procedura de retur (inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii) si in campul „Comentarii” informatii ce tin de marimea dorita.

In cazul deschiderii unei cereri de returnare a contravalorii va rugam sa completati codul IBAN, banca si numele proprietarului de cont in campul „Comentarii”.

Clientii ale caror comenzi au valori mai mari de 199 lei si aleg optiunea de a schimba un produs, beneficiaza de un retur gratuit pentru produsul returnat si o livrare gratuita pentru produsul inlocuit. Daca pentru o comanda se vor inregistra doua sau mai multe schimburi de produs, incepand cu cel de-al doilea schimb taxa de transport tur – retur este de 19 lei.

Pentru comenzile cu valori mai mici de 199 lei, taxa de transport tur – retur pentru produsul inlocuit este de 19 lei.

Clientii care aleg optiunea de returnare a contravalorii produsului/ produselor, vor beneficia de o taxa de retur preferentiala de 10 lei, taxa ce va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.

ATENTIE!!! Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul.

c. Cum se procedeaza:

Returnati produsele insotite de factura si de formularul de retur:

– GRATUIT, prin firma de curierat FAN CURIER  daca optati pentru schimbarea produsului  (marime, culoare sau schimbul cu alt produs distinct), pentru comenzile cu o valoare de minim 199 lei. Pentru comenzile cu valori mai mici de 199 lei, taxa de transport tur – retur este de 25 lei.

– Tarif preferential 25lei, prin firma de curierat FAN CURIER pentru clientii care doresc returnarea contravalorii produsului. La ridicarea coletului, specificati ca metoda de plata: PLATA LA DESTINATAR, TARIF WERCOSTI . Contravaloarea transportului va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra. Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul.

– prin orice alta firma de curierat, cu PLATA LA EXPEDITOR.

Adresa la care se trimite coletul retur este: WERCOSTI , str. Savinesti, nr.5, sector 4, Bucuresti

Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 24H (zi lucratoare) .

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un e-mail la adresa comenzi@buticulmeu.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de WERCOSTI .

Confirmarea primirii returului

Preluarea returului este anuntata prin intermediul unui e-mail ce va specifica totalitatea produselor receptionate. In situatia in care constatati diferente intre produsele confirmate in e-mail-ul primit de la WERCOSTI si cele primite in coletul de retur, va rugam sa ne contactati in 24 de ore.

Returnarea contravalorii returului

Daca alegeti sa returnati produselor comandate prin intermediul firmelor de curierat, vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 24H (zi lucratoare) de la primirea coletului si verificarea actelor si produselor.